Aldibara´s Dj Maximilian
2004-05-05 / 2014-11-02

Mars 2010

Jag är en Leonbergerkille från Norge. Matte och husse hämtade mig från Aldibara's kennel  eller rättare sagt Christina, min uppfödare kom och lämnade mig den 4 juli 2004. Med på resan var min pappa Paco och Inger-Marie (matte till Paco). Första natten fick husse sova med mig på golvet för jag var lite ledsen.  

Jag är en väldigt snäll och lugn hund. Jag fick lyckan att vara den enda hunden i familjen fram till jag var drygt två år. Av någon anledning som jag egentligen inte förstod så skaffade matte och husse en Leonberger till!! Han heter Nelson och om honom kan ni läsa på hans egna sida. Han försöker att bråka med mig ibland men då säger jag till honom, för det är jag som bestämmer! Jag får alltid springa lös i skogen för när husse eller matte ropar då kommer jag med en gång. Tycker också om att ligga i husses och mattes säng, fast när dom släcker ljuset hoppar jag ner och lägger mig på mattan i vardagsrummet, där trivs jag bäst.

Min stamtavla  http://leonberger-database.domuscoronaleonbergers.com/lite/pp_pedigree_e.php?id=Aldibaras%20Dj%20Maximilian&gens=5&db=pedigree

S46939/2004 LG
Aldibara's Dj Maximilian
 
EECH FINUCH NORDUCH
A Son O' A Lion

NUCH SUCH
Fiva's Mr Lion King
 
INTUCH NORDUCH
Mathoaka's Relaxing Boy

INTUCH NUCH NV-89 NV-91 SUCH
Fiva's Querida

Wänerlands Gnosa At Denham

Denham's Son Of A Legend

INTUCH NORDUCH
Wänerlands Dominique
Aldibara's Enya Makes Music
Remröd's Mr Winterbottom

NUCH SUCH SV-95
Sjö Björnens Sol Gutten

ITCH NORDV-95 NUCH SUCH
Mathoaka's Girl Running For Remröd

NUCH
Leomaydo's Vina Extrisima Bach

NUCH SUCH
Terr-Leon's Wanzo

Allways Accontable Av Lyksteth
Min mamma Enya och pappa Paco
Min farfar Myggen och farmor Ginny
Morfar Dusko och mormor Vina